За нас

За компанията:

Кредит Гаранция ЕООД предлага широка гама финансови услуги. Освен кредитен рейтинг, компанията осигурява гарантиране на сделки, гаранция при микрокредитиране и управление на дългови инструменти.

bnb logo

Кредит Гаранция ЕООД е надлежно вписана в регистъра на финансовите институции по чл. 3а от Закона за кредитните институции, поддържан от Българската народна банка. Справка в регистъра може да бъде направена на сайта на Българската народна банка.

Кредит Гаранция ЕООД е регистриран оператор на лични данни. При изпълняването на дейността си дружеството събира и обработва лични данни на клиенти в качеството си на администратор на лични данни, като прилага необходимите технически и организационни мерки по отношение на обработваните лични данни. Всички Ваши данни са защитени според Общият Европейски регламент относно защитата на личните данни ( GDPR ) и ще бъдат използвани само за изготвяне на Вашата лична оценка.  Ние не предоставяме Вашите данни на трети страни.

За екипа: 

В лицето на екипа на Scorify Вие имате верен съветник в динамичния финансов свят. Независимо дали искате да реализирате амбициозен бизнес проект или просто искате да сте наясно със своя кредитен профил, Scorify е Вашият надежден партньор.

Нашата мисия е да имате достъп до нужната информация само с един клик, навсякъде и по всяко време. Ние сме бързи, коректни и надеждни и знаем, че успехът е резултат от правилно взетите решения в точния момент. От Scorify сме убедени, че решенията, които вземате сега, са архитектите на Вашето бъдеще.

В Scorify ценим Вашето време, защото знаем, че за да стане мечтата Ви постижима цел се изисква цялото Ви внимание, енергия и отдаденост. Без повече губене на време по опашки и без допълнителни административни такси Вие ще получите богата и систематизирана информация, касаеща Вашите финанси.

За по-добра финансова култура:

Владеейки информацията, Вие владеете света. Ние от Scorify твърдо вярваме в тази максима. Нашата цел е да успеете да трансформирате информацията, която ще Ви дадем в знание и устойчиви навици. Както е казал Робърт Чалдини: „Информацията и знанията не са едно и също нещо“. Екпът на Scorify, заедно със своите специалисти се стреми да бъдете не само по-информирани, но и професионално съветвани. Съветите, които ще получите ще Ви помогнат да станете по-успешен в управлението на своите финанси. Ние ще направим така, че да бъдете по-уверен сега, за едно по-спокойно утре.

За продукта:

Scorify е търговска марка, с която Кредит Гаранция ЕООД оперира, като рейтингова агенция и предлага услугата 'scorify кредитна оценка'. Услугата се предлага във вариант: 

Кратка (безплатна ) Scorify оценка

Пълна (платена ) scorify оценка

Имате възможност да се възползвате от кратка и пълна оценка. Кратката scоrify оценка е абсолютно безплатна и е резултат от декларираните от Вас данни. Ние Ви съветваме да се възползвате от пълната scоrify кредитна оценка, тъй като тя Ви дава реален поглед върху актуалното състояние на Вашия кредитен профил и има достоверен набор от данни, тъй като използваме и допълнителни, официални източници на информация.

ПОВЕЧЕ ЗА SCORIFY ОЦЕНКАТА 

Свържете се с нас: 

   questions@scorify.bg 

   гр. София 1111, ул. „Манастирска“ № 41, вх. Б, ет. 1, ап. 2