Moitepari.bg

Моите пари е българският финансов пътеводител, създаден през 2005 година, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. 

Експертите анализитори в MoitePari.bg активно наблюдават финансовият пазар и безпристрастно анализират всички данни за финансови оферти за продукти като Ипотечен кредит, Потребителски кредит, Дебитни и Кредитни карти

Информацията e представeна в удобни сравнителни таблици, чрез които потребителите имат възможност да изберат продукт по посочени от тях параметри. Идеята за професионално и пълно обслужване на потребителите се доразвива, и през март 2006г. MoitePari.bg стартира самостоятелно дъщерно дружество, Кредитланд ЕООД, което става правоприемник на консултантската услуга на MoitePari.bg. С Кредитланд, потребителят има възможност да намери и да кандидатства за най-изгодният ипотечен кредит.

Използвайки сравнителните таблици и калкулатори на сайта, потребителите спестяват време и пари, намирайки нужната им информация за финансов продукт на едно място. На сайта на MoitePari.bg могат да се сравнят повече от 380 продукта на 19 банки в страната.

 email: info@moitepari.bg