CreditLand.bg

Кредитланд ЕООД е водеща компания за кредитно консултиране в България, създадена през 2006 година. Основната мисия на компанията е да помогне на потребителите да намерятнай-изгодното предложение за ипотечен или потребителски кредит, според техните изискванияи възможности.

Кредитните консултанти на Кредитланд, оказват активно съдействие на своите клиенти в процеса по избор и кандидатстване за кредит, което им спестява време, нерви и пари. Клиентите получават безплатна и безпристрастна консултация за всички аспекти на финансирането:

  • достатъчност на доходите;
  • процент на финансиране;
  • избор на най-подходящите параметри на кредита;
  • валута, срок, вид вноски, лихва и начина на образуването й;
  • застрахователна защита и много други.

Благодарение на индивидуалния подход, при избор на оферта, измежду над 350 продукта на 12 банки и 4 финансови институции, клиентите могат да са спокойни, че ще получат най-изгодните предложения за ипотечен и/или потребителски кредит, с прозрачно и безпристрастно сравнение на всички разходи по него.

В годините на повече от 100 обучени кредитни контсултанти в 29 български града са се доверили над 8000 клиента усвоили кредити с обща стойност над 450 млн. лв.

Избирайки Кредитланд, клиентите могат да разчитат на професионално и отговорно отношение на специалисти с богат опит и безупречна репутация, които ще им спестят много неприятни емоции.

Кредитланд ЕООД е вписан в регистъра на Българска Народна Банка, необвързан кредитен посредник и има сключена застраховка „Професионална отговорност“ в пълно съответствие с всички законови изисквания.

За контакти и допълнителна информация:

0 700 10 009 национален телефонен номер

info@creditland.bg

www.creditland.bg