Cashio.bg

В CASHIO.BG предлагаме дигитален потребителски кредит от ново поколение с изцяло онлайн услуга за предоставяне, обслужване и плащане.

Разработили сме всички наши продукти и процеси с една единствена цел – да бъдат точно това, от което клиентите ни имат нужда, затова и те могат да избират най-удобния за тях начин на ползване и връщане на кредита, като дори сами посочат удобна за тях дата за плащане.

Cashio.bg предлага онлайн кредити от 100 до 5000 лв. с гъвкави схеми на изплащане по твой избор. Решаваш колко пари ти трябват, преценяваш за какъв срок ще можеш да ги изплатиш, определяш най-удобната за теб дата на падеж и избираш схема на погасяване.

Заемът се предлага в две форми на изплащане:

Cashio FIX 

Може да се избира за суми от 100 до 5000 лв., за срок от 3 до 24 месеца. Погасяване се извършва на равни, фиксирани вноски всеки месец. 

Използва се като кредитен лимит за суми от 100 до 1000 лв., с валидност от 12 месеца. Той може да се погасява на части, според желанието на клиента, който решава кога, колко да внесе в рамките на периода.

Icon

CASHIO е за всички работещи хора, които се осигуряват и могат да удостоверят дохода си, независимо дали практикуват свободна професия, развиват собствен бизнес или са постоянно заети на трудов договор.

Icon

CASHIO e изцяло дигитален, затова и клиентите свободно работят с компютър и могат да се ориентират в онлайн пространството предпочитат да използват услугата от разстояние, имат банкова сметка или други дигитални канали за разплащане и най-вече ценят времето си.

Icon

Ние в CASHIO държим на бързината и лекотата, но най-вече искаме те да вървят ръка за ръка със сигурността и спокойствието за нашите клиенти. Спазваме всички въведени правила по Европейския регламент за защита на личните данни GDPR.